top of page

ONS AANBOD

Bij Powered By MaBelle kan je terecht voor volgende sporten

IMG-20231228-WA0008.jpg
           Power

 

ClubJoy Power® is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Het programma is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie en kracht.
 

De training is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen. Effectief trainen aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met Powered By MaBelle binnen handbereik. Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.
 

Isabelle en Heidi, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere keer voor een optimale les. Voor iedere spiergroep nemen we een apart muzieknummer en doe je verschillende fitnessoefeningen met een halter en gewichten. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarmee je hele lichaam aan bod komt: benen, billen, rug, borst, armen, schouders en buik.

IMG-20240105-WA0028.jpg
           Freestyle Spinning

PBM Freestyle Spinning is een indoor fietsprogramma waarbij met energieke en afwisselende muziek aan jouw kracht en conditie wordt gewerkt!

PBM maakt haar freestyle spinninglessen zelf zodat deze maandelijks wisselen qua muziek en opbouw en jou telkens blijven verrassen.

PBM streeft elke les naar een optimale combinatie van inspanning & plezier in groep.

Haal het maximale uit jezelf en neem deel aan de PBM Freestyle Spinninglessen, want geef toe, in groep geef jij nét dat tikje meer van jezelf!

utct.jpg
           Loopcoaching

 

Blijft elke looptraining een afmatting? Ben je al een tijdje aan het lopen maar boek je geen vooruitgang? Droom je van een halve marathon, een marathon of een ultra maar weet je niet hoe je hiervoor moet trainen?

Rob Verheyen helpt jou als loopcoach graag om jouw loopdoelen te behalen! 

Interesse? Kijk dan voor meer info op het tabblad 'loopcoach' op deze website.

bottom of page